Boerderijrestaurant Op de Brusse

Boerderijrestaurant Op de Brusse
Waar kok en gastvrouw ook boer(in) en tuinder zijn!

Boerderijrestaurant Op de Brusse is een authentieke keuterboerderij met huiskamerrestaurant. Kippen scharrelen op het erf, de Lakenvelder koeien lopen in de wei en de scharrelvarkens wroeten druk in de schaduw van de hazelnootstruiken. Bij warm weer zie je ze liggen in hun modderbad. Langs de moestuinen lopend kom je bij de ingang van het boerderijrestaurant. Ook binnen vind je een knusse boerderijsfeer. De deel (stal) is helemaal in oude stijl gelaten en je loopt door de oude voerbak van de koeien naar de lounge waar het houtvuur in de haard al heerlijk knettert. Petra en Reinier gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen erf om lekkere gerechten te maken die worden geserveerd in het restaurant. Zo gebruiken zij (bijzondere) groenten en fruit van de eigen moestuinen en fruitbomen, melk, kaas en yoghurt van hun koeien en de eieren van de kippen. Naast de eigen ingrediënten wordt gebruik gemaakt van allerlei ingrediënten en etenswaren. Kom met eigen ogen zien en proeven dat het nostalgische Achterhoekse boerenleven van weleer puur genieten is!

Naast eten in de knusse oude deel die is ingericht als huiskamerrestaurant is het ook mogelijk om kookworkshops te doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega’s. In deze kookworkshops bereid je je eigen diner. Ook hierin spelen de eigen ingrediënten en streekproducten een belangrijke rol. Het gezellig samen een uitgebreide maaltijd bereiden is het belangrijkste doel van deze workshops. Het educatieve element staat op een tweede plaats.

Tot slot verzorgen Petra & Reinier ook vergaderservices met mogelijkheden voor leuke actieve vergaderbreaks.

Openingstijden:
Restaurantavonden: elke vrijdag en zondagavond vanaf 18 uur (wel van te voren reserveren!)
Workshops, feestelijke etentjes of vergaderingen voor groepen vanaf 10 personen op afspraak ook op elke dag van de week mogelijk.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps