Landwinkel De Verse Kers Wehl

Elke maand gaan we een lid van de Vereniging Streekproducten voorstellen en in maart is dit: Landwinkel De Verse Kers uit Wehl

Eigenaar: Annemiek Scholten en Nico Steintjes

Bestaat sinds: 2006 met Fruitteelt en de Landwinkel vanaf oktober 2014

Doet het bedrijf nog steeds waar het mee begonnen is?

We zijn tien jaar geleden begonnen met kersenteelt. Inmiddels telen we ook pruimen. Landwinkel (en daarmee verkoop van een breed assortiment ambachtelijke levensmiddelen) is er sinds 2014 bij gekomen.

Hoe groot is jullie team?

In de winkel werken 3 parttimers en (schoon)moeder. Tijdens de kersenpluk helpen 10-15 scholieren mee.

winkel2Welke producten leveren jullie?

Producten die we zelf produceren zijn kersen, Dexter rundvlees, varkensvlees.
Verder bakken we dagelijks biologisch brood, verkopen we zuivel en kaas, AGF, noten, (alcoholische) dranken, smaakmakers, snoep en chocola, broodbeleg, beschuit, koeken, koffie en thee , bakproducten, soepen.

Wat is het succes van jullie bedrijf?

Voorop staat kennis van producten die we verkopen. We laten zien wat er in zit, hoe het is geproduceerd en door wie. Onze producten bevatten geen of zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. We selecteren op smaak.

Waarom verkopen jullie streekproducten?

We zijn trots op producten die door onze collega’s worden geproduceerd. Er worden veel mooie, kwalitatief goede producten in de regio geproduceerd. Korte lijnen waardoor we in staan voor de kwaliteit. Door de korte lijnen kunnen we snel op specifieke behoeftes van individuele klanten inspelen.foto_opening

Wat zou je nog willen veranderen in de toekomst?

Nog meer verdieping op gebied van kennisoverdracht over voeding richting consument. Specifieke producten en adviezen aan kunnen bieden voor bijvoorbeeld mensen met bepaalde allergieën en diabetici. Verder willen we ons nog maar gaan specialiseren in groenten en fruit, vlees en kaas.

Hoe kom ik aan jullie producten?

Bezoek onze winkel in Wehl die 6 dagen per week is geopend.

Wil je nog meer weten over dit mooie bedrijf? Neem dan eens een kijkje op: www.deversekers.nl 

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps