Hoeve ’t Hulshof vof – Almen

Elke maand gaan we een lid van de Vereniging Streekproducten voorstellen en in april is dit: Hoeve ’t Hulshof vof Almen

Eigenaar: Freddy Zoetenhorst en Marieke Boschloo

Bestaat sinds: Boerenbedrijf al vanaf 1400, wij zijn de vierde generatie Boschloo, en nu, als zorgboerderij met vleesverkoop van eigen vee, vanaf 2003!

varkensDoet het bedrijf nog steeds waar het mee begonnen is? Ja

Hoe groot is jullie team?
Er werken drie mensen


Welke producten leveren jullie?
 Vlees van eigen vee; koe, varken, schaap.

Wat is het succes van jullie bedrijf? De plek; tussen bos en rivier, tussen Zutphen en Lochem, veel sociale contacten, laagdrempelig door kleinschaligheid.

Waarom verkopen jullie streekproducten? 

De landbouw is tegenwoordig een gekke wereld; met veel transport en ingewikkelde financiële stromingen, waar een gemiddeld mens niets meer van kan snappen. Het landbouwbedrijf kleinschalig en simpel houden, en toch een goed marge op je eigen producten creëren, is een gezonde en leukere uitdaging. Ook het directe contact en betrokkenheid van de consument geeft een goed gevoel.
klaproos
Wat zou je nog willen veranderen in de toekomst?

Er zijn op ons bedrijf zoveel mogelijkheden, maar ook zoveel werk om alles te realiseren, dat het uitvoeren van alle plannen lang niet lukt. Dus we gaan gewoon gestaag verder met de dagelijkse werkzaamheden en zoveel mogelijk uitvoeren van onze ambities.

Hoe kom ik aan jullie producten?

We verkopen het vlees vanuit vrieskisten, bij ons thuis op het bedrijf en in de almense supermarkt ligt een klein assortiment.

www.hoevehulshof.nl

 

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps