Achterhoekse Sappers

Achterhoekse SapPers voor fruit én groente

Heeft u fruitbomen of een groentetuin? U oogst appels, peren, kleinfruit of groente. U eet ervan, verwerkt het fruit in jam, moes of taarten. Houdt u fruit of groente over? Laat het door de Achterhoekse SapPers verwerken tot uw eigen heerlijke sap! Kies de lekkerste mix van uw appels, peren, kleinfruit of groente.

Stop voedselverspilling!

Al jaren zien wij met lede ogen aan dat goed fruit en groente wordt weggegooid. Zonde! De redenen zijn dat het er niet mooi genoeg uitziet, beschadigd is of er simpelweg te veel van is. Daar willen wij wat aan doen. Voedselverspilling voorkomen en duurzaam produceren, dát is waar wij voor gaan! De Achterhoekse SapPers verwerkt fruit en groente tot heerlijke, gezonde en houdbare sappen, puree of smoothies.

Behoud van vitamines en voedingsstoffen

Bij de meeste persen gaan belangrijke voedingsstoffen en vitamines verloren doordat het fruit en de groente in contact komen met zuurstof. Niet bij onze pers! Wij hebben geïnvesteerd in een spiraalfilterpers. Een pers die het sap onder de beste condities verwerkt, zodat vitamines en antioxidanten maximaal behouden blijven. Het sap is dus hartstikke gezond, puur natuur zonder kunstmatige toevoegingen. Na het persen wordt uw sap gepasteuriseerd en in een luchtdichte bag-in-box verpakking afgevuld.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps