Boerderij Groot Antink

Eventjes  voorstellen wie we zijn. Mijn naam is Ted Geerdinck. Samen met mijn ouders, Jan en Anny,  runnen we  een  Akkerbouw-  en Fruitteelt bedrijf, een Boerderijwinkel  en  Boerderijcamping.   Aanvankelijk bestond ons bedrijf uit akkerbouw,  voornamelijk aardappelen,  bieten en mais. Maar na verloop van jaren  werden  de  bieten- en mais teelt  afgestoten en  vervangen door fruitteelt.

De fruitteelt , bestaat  voornamelijk uit zacht fruit. De meest gangbare fruitsoorten, zoals aardbeien, rode en zwarte bessen, kruisbessen,  rode en gele  frambozen,  bramen,  enz. maar ook tay berries, long berries,  afrikaanse kruisbes,  josta bessen e.d., en fruitsoorten zoals  pruimen, perziken etc.

Van het fruit worden  in onze jammakerij diverse fruitproducten gemaakt.  Dit gebeurt nog  zo als in Grootmoedertijd.  Handmatig,  in pannen van 20-25 liter.  70 tot 80% van de gemaakte producten komt van fruit van het eigen bedrijf, maar er worden ook fruitsoorten ingekocht zoals sinaasappelen, mandarijnen, citroenen, kiwi, s of direct in de natuur geplukt, zoals rozenbottel en vlierbessen. Er worden  ruim 40 verschillende soorten jam gemaakt met daarnaast nog de kristalsuiker vrije jamsoorten,   jam met aroma, siropen, sausen en chutney. Al deze producten worden in onze eigen boerderijwinkel  verkocht maar daarnaast ook in streekwinkels, delicatesse zaken en aan de streekproducten groothandel. Ook kan men bij ons zelf fruit komen plukken. Het is dan wel goed vooraf even te informeren wanneer het fruit rijp is voor de pluk.

Naast onze eigen producten verkopen we in onze boerderijwinkel ook producten  van andere streekwinkels . Al met al dus voldoende reden om tijdens een vakantie of dagtrip eens een kijkje te komen nemen. Tevens  kunt U ons ook tegenkomen  op diverse fairs of streekproducten markten.

De openings tijden  zijn van maandag  t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot  17.00 uur en tijdens  ons campingseizoen op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Onze camping is open van 1 april tot 1 november.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps