Boerderij Köning

Boerderij Köning is gelegen in de Liemers, een vruchtbare streek tussen Rijn en IJssel. Wij werken er met veel plezier, op het land en met de dieren. Het zijn drie bedrijven, die onder de naam Boerderij Köning naar buiten treden: een melkveehouderij, een vleesvarkenshouderij en een akkerbouwbedrijf. We laten je graag zien wat er op de boerderijen gebeurt, wie er werken en welke mooie producten we leveren.

Boerderij Köning is een familiebedrijf; vier gezinnen verdienen er hun dagelijks brood. Daarnaast werken er enthousiaste medewerkers en stagiaires en kunnen we vaak een beroep doen op de inzet van andere familieleden, oud-stagiaires, vrienden en kennissen.  Vooral tijdens oogstwerkzaamheden is het dan een hele drukte.

Op onze bedrijven maken we producten waarvan smaak voorop staat.

Sinds half december 2014 hebben we een eigen kleine kaasmakerij, waar we een deel van onze eigen melk verwerken tot bijzondere kaasjes. Door rauwmelks te werken en met veel geduld, komen de smaken tot hun recht.

Kameraadje, Allemansvriend, Petemoei, Päölke, Kleintje Köning, Witte van Köning, Bolle, kazen die onderscheiden met naam en smaak!

 

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps