IJsboerderij ’t Dommerholt

In het Berkel stadje Borculo, produceren wij op geheel ambachtelijke wijze BOEREN-IJS. Ongeveer 90% van de productie is roomijs. Dit wordt gemaakt van verse melk uit ons eigen melkveebedrijf.

Daarnaast produceren we ook sorbetijs (op basis van water en vers fruit) en yoghurtijs (op basis van echte boeren yoghurt en vers fruit).
Tevens hebben we suikervrij-, lactosevrij en glutenvrij-ijs. Het ijs word gemaakt in vele verschillende, bekende en onbekende, smaken. Wij leveren aan horeca, ijssalons, campings, boerderijwinkels en particulieren. Daarnaast verkopen we veel via onze ijssalon waar u keuze heeft uit maarliefst 36 smaken. Tevens staan we met onze verkoopwagens of ijskarretjes op evenementen, bedrijfsfeestjes, enz.. In onze ijssalon kunt u ook terecht voor streekproducten. Zowel geschenkpakketten met streekproducten, Kerstpaketten als ook losse producten.

Binnenkort een vergadering of iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ijssalon is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en feestjes/partijen.

Openingstijden:

April tot en met Oktober:

Alle dagen 10.00 – 20.00 uur
Zomervakantie tot 21.00 uur
November tot en met Maart:

Alle dagen 10.00 – 18.00 uuur
Voor groepen, feesten en vergaderingen andere tijden op afspraak.

dommerholt

 

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps