Jerom’s delicate snoeperijen

Jerom’s delicate snoeperijen is een bedrijf dat gevestigd is in Warnsveld, Achterhoek met een productielocatie in Schalkhaar (Salland). Jerom’s werkt duurzaam, daar waar dat kan. Dat is terug te vinden in het voorkomen van afval, gebruik van apparatuur met een tweede leven, zoveel mogelijk grondstoffen uit eigen streek. In de producten van Jerom’s zitten geen kunstmatige toevoegingen.

Jerom’s Noga kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Het zijn allen unieke recepten die door Jerom zelf ontwikkeld zijn. Jerom’s noga is er in verschillende smaken waaronder Bijnalogische Achterhoekse Hazelnoga, Walnoga en Toffe-Peer-noga.

Jerom’s Karamelsaus is gemaakt naar origineel Bretons recept. De saus wordt bereid met room en gezouten roomboter. Dit geeft de saus een mooie romige en volle smaak.

De stropen zijn gemaakt met pure vruchtensappen. Het fruit wordt zoveel mogelijk uit de streek (Achterhoek en Salland) betrokken. Door de speciale bereidingswijze van de stropen blijft de smaak van de verse vruchten in de stroop aanwezig. De stropen zijn verkrijgbaar in de smaken: Appel, Sinaasappel en Aardbei.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps