Kaasboerderij en herberg Harmienehoeve

Onze melkveehouderij ligt in het prachtig natuurgebied Woold, ten zuidoosten van Winterswijk. Op onze kaasboerderij worden diverse soorten boerenkaas gemaakt van de eigen verse melk. De boerenkaas en vele andere streekproducten en geschenkartikelen worden verkocht in onze Achterhoek Landwinkel en op beurzen en fairs. Onze Landwinkel is in de zomermaandenvan 1 april tot 1 oktober iedere dag (behalve maandag) geopend van 9.00-19.00 uur. In de periode van 1 oktober tot 1 april zijn wij iedere dag (behalve maandag) geopend van 9.00-18.00 uur. In onze herberg in Achterhoekse stijl en op ons terras kunt u, onder het genot van een kopje koffie en heerlijke pannenkoek, uitrusten van uw wandel- of fietstocht. De herberg is van oktober tot april geopend op za en zo en in de schoolvakanties. Van april tot september is de herberg iedere dag geopend (behalve ma). Iedere zaterdag om 11.00 uur geven wij een demonstratie kaasmaken (groepen graag op afspraak). Ook kunt u een kijkje nemen in onze nieuwe ligboxenstal. Vanuit de skybox heeft u een prachtig overzicht. Zowel de melkkoeien, het jongvee en de kalfjes zijn te zien.

Winkel
Onze winkel is het gehele jaar iedere dag geopend, behalve op de maandag.
van 1 april tot 1 oktober
open van 9.30 uur tot 18.30 uur
van 1 oktober tot 1 april
open van 9.30 uur tot 17.30 uur

Herberg                                                                                                                       Van 1 april tot 1 oktober elke dag geopend, behalve maandag
Open van 10.00 uur tot 19.00 uur
Van 1 oktober tot 1 april alleen zaterdag en zondag
Voor schoolvakanties geldt alleen de zomervakantie.( geen herfst,-kerst en voorjaarsvakantie).

 

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps