Landwinkel & Bloembinderij De Winde – Mosterdmakerij de Braakhekke – Camping-Braakhekke

Wij, Gerard & Janneke Zoetbrood, zijn in 1988 gestart met de bloembinderij in een voormalig deel van de koeienstal. Janneke verkoopt naast bloemen en planten, aanverwante kado artikelen. Specialiteiten zijn haar unieke creaties van natuurlijke materialen, bruidsboeketten en grafstukken. Uw gewenste inrichting op locatie wordt perfect door haar ingevuld!

In 2008 hebben wij de mini-camping overgenomen, uitgebreid en is de steltenberg tot stand gekomen. In deze 4-roedige steltenberg is het sanitair ondergebracht en hebben wij voor fietsers en wandelaars een uutblaos huuske ingericht. Hier kan men zichzelf maar ook de fiets opladen. Wij zijn toen gestart met, naast koffie-thee- soep, de verkoop van boerderij-ijs, vruchtensappen en voest-worst.

Dit was de start voor de verkoop van streekproducten en de aanleiding om im 2012 te starten met het zelf produceren van diverse soorten mosterd. Tevens maken wij courgette, komkommer en augurk in het zuur onder de naam ” de Braakhekke”.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps