Van Bommel Beef

 

 

 

 

Van Bommel Beef is een vleesveebedrijf dat in de landelijk omgeving van de Achterhoek gerund wordt door de familie van Bommel. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure rundvleescroquetten en- bitterballen van puur, eerlijk rundvlees.

Het vlees is afkomstig van de Limousin runderen die de familie houdt op haar bedrijf. Het vlees van het Limousin rund staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Het Limousin ras kenmerkt zich door zijn fijn vezelige en magere kwaliteitsvlees; bron van de exclusieve smaak beleving.

Van Bommel Beef draagt het welzijn van de runderen hoog in het vaandel. Zo worden de runderen in groepen gehuisvest, liggen binnen op stro, beschikken over bewegingsvrijheid in de open lucht, worden gevoerd van lokale teelt en krijgen uitsluitend medicatie toegediend bij een aandoening.  Doordat de dieren op deze manier worden gehouden, blijft de speciale kwaliteit van het vlees gewaarborgd.

Alle producten van Van Bommel Beef zijn gemaakt van 100% pure ingrediënten. Dit zorgt niet alleen voor de beste smaak; het komt ook tegemoet aan de vraag naar gezonde voeding.

Van Bommel Snacks
De Van Bommel croquet en bitterbal zijn ontstaan vanuit de vraag naar kwaliteitssnacks met écht vlees. De croquetten en bitterballen van Van Bommel worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt. Van het premium Limousin rundvlees wordt een rijke bouillon getrokken: het basisingrediënt voor de croquet en de bitterbal. Het trekken van deze aromatische bouillon duurt maar liefst drie dagen. De verrukkelijke bouillon, het speciale rundvlees én het krokante jasje zorgen samen voor een ongekende smaakbeleving. Dat is pas genieten!

Van Bommel Limousin runderen
Het vooruitstrevende bedrijf van Bommel Beef heeft zich gespecialiseerd in het produceren van eerlijk, puur natuur Limousin vlees. De Limousin staat dicht bij de natuur en kan maandenlang buiten gehuisvest worden en beschikt over een superieure vleeskwaliteit.

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps