Versboerderij Daalwiek

Op onze versboerderij zijn we gespecialiseerd in het maken van natuurgerijpte boerenkaas, onze kaas is dus niet voorzien van een plastic coating. Door deze manier van rijpen krijgt de kaas een pikante smaak, maar blijft wel zacht en romig. Daarnaast maken wij diverse zuivel produkten zoals: vla, yoghurt, kwark, karnemelk en natuurlijk onze ambachtelijk gemaakte ‘yoghurt-hangop’. In onze ‘Achterhoek-Landwinkel’ verkopen wij aardappelen, groente en fruit (voornamelijk seizoens produkten) en diverse streekprodukten.

Tevens kan men vanaf het voorjaar 2012 bij ons ook terecht in ons tuinterras. We bieden dan de mogelijkheid om in onze tuin, heerlijk te kunnen genieten van een kop koffie/thee/melk/karnemelk of ander eigengemaakte zuivel. Ook serveren we daar eventueel appeltaart bij, die voor ons gebakken word door Zorgboerderij Hasselo. Daarnaast kan men ook eventueel genieten van een heerlijk soft-ijsje of een lekker samengesteld kaasplankje met een goed glas wijn of vruchtensappen.

Wij zijn open op woensdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en donderdag en vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Openingstijden: 

maandag:                gesloten

dinsdag:                   13.30 – 17.30 uur

woensdag:              08.30 – 17.30 uur

donderdag:             13.30 – 17.30 uur

vrijdag:                    13.30 – 17.30 uur

zaterdag:                08.30 – 17.00 uur

 

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps