Wijngaard Schepershof

Net buiten de bebouwde kom van de vestingstad Groenlo wordt u aangenaam verrast door de landelijke boerderij met siertuin en wijngaard Schepershof van Frans en Sylvia Sonderen. Naast een prachtige siertuin en wijngaard vindt u hier ook een boomgaard met hoogstam fruitbomen met oud-Hollandse rassen en een authentieke moestuin. De fruitbomen staan in een veld van wilde weidebloemen. Hierin staan ook de bijenkassen die voor een goede bevruchting van de fruitbomen zorgen. In de wijngaard zijn wijndruiven en tafeldruiven aangeplant. De wijndruiven worden in het najaar met collega’s van de Verenigde Achterhoekse wijnbouwers verwerkt tot kwaliteitswijnen. In 2007en 2008 zijn 13 wijnen onderscheiden met een medaille op de Nederlandse wijnkeuring.

U kunt hier heerlijk wandelen door de tuin, boomgaard en wijngaard. Tijdens de wandeling zult u veel rozen tegen komen in de perken, maar ook in de aparte verkoopruimte die voor de rozen is gecreëerd. Na een ontspannende wandeling kunt u in de proefruimte genieten van een kopje koffie en thee, of van onze heerlijke Achterhoekse wijn.

Wij verzorgen op afspraak interessante rondleidingen en gezellige proeverijen eventueel in combinatie met een uitgebreider arrangement naar uw wensen ingevuld.

Openingstijden:
Van 1 mei tot en met 1 oktober zijn we zijn elke woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend voor verkoop van onze wijnen, rozen en individueel bezoek.
Vanaf 1 oktober tot en met 1 mei zijn we op vrijdag en zaterdag open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bellen voor een afspraak mag ook.20080508_0083_225

Meer informatie kunt u vinden op www.schepershof.nl

Adres

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps