Proef het voorjaar

Beste relatie,

Het afgelopen jaar heeft u meegedaan aan de campagne Proef het voorjaar. Met 40 streekproducenten, wijngaarden en restaurants hebben we laten zien dat de Achterhoek een regio is waar genoten kan worden van (h)eerlijke producten en gerechten. Door het samenstellen van fietsroutes langs deelnemers hebben we een mooie verbinding kunnen maken om de fietsliefhebbers langs deze heerlijke plekjes te voeren.

Mede door het succes van het afgelopen jaar zetten we de campagne tussen half april en half juni voort en benaderen we u als streekproducent om deel te nemen aan de campagne. Voor € 95,- neemt u deel aan de activiteiten en kunt u uw bedrijf in de spotlight zetten. Neemt u deel met één van de restaurants waaraan u levert, samen met een tweede producent van dit restaurant, dan maken we kosteloos een mooie fietsroute. Zo staat u voor €95,- niet alleen met een halve pagina in de brochure en met een profielpagina op de website, maar staat u met een eigen route op proefhetvoorjaar.nl, achterhoekseroutes.nl en wordt deze route ook geplaatst in het Achterhoeks Nieuws en in de digitale nieuwsbrief van Naober.

Meld u nu aan
We hopen dat u enthousiast bent en weer deelneemt aan de campagne, zodat we gast en inwoner kunnen verrassen met het rijke culinaire aanbod dat onze mooie regio rijk is. Aanmelden en aanleveren van materiaal kan tot 5 maart.

Voor een impressie kijkt u op www.proefhetvoorjaar.nl<http://www.proefhetvoorjaar.nl>.

Met vriendelijke groet,
Marcella de Vos

Stichting Achterhoek Toerisme
Marktstraat 1, 7271 AX Borculo

m.devos@achterhoek.nl<mailto:m.devos@achterhoek.nl>
tel: +31 (0)545 – 25 03 88
www.achterhoek.nl<http://www.achterhoek.nl/>

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps