Streekproductenmarkt Steenderen

STREEKPRODUCTEN MARKT STEENDEREN

In het weekend van 11 en 12 augustus wordt in Steenderen in de Remigiuskerk voor de 4e keer het evenement ‘Brommers Kieken in de Karke’ georganiseerd. Vele klassieke brommers uit vroegere tijden staan daar dan opgesteld.
Café Hotel Zaal Heezen, dat naast de kerk gelegen is, springt daar weer op in met op 12 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur een gezellige plein-dag met een buitenbar, groot terras en livemuziek.
Dit jaar wil Café Heezen het evenement uitbreiden met een streekproductenmarkt. Heezen maakt namelijk in de winterperiode zelf ambachtelijke rookworsten volgens oud familierecept en wil mede daarom streekproducten onder de aandacht brengen bij de bezoekers van ‘het brommers kieken’. Een publiek dat naar verwachting zeker geïnteresseerd is in streekproducten.
Wilt u met uw streekproduct deelnemen aan deze markt op het Marktplein in Steenderen op zondag 12 augustus ? Kosten bedragen per deelnemer € 10,=. U kunt een eigen kraam meenemen of deze via Heezen huren voor € 15,00 incl. btw. Dit kunt u aangeven bij uw aanmelding.
Aanmelden kan tot 1 juli a.s. bij Gerrit Heezen via tel. 0575 451204 of info@hotelheezen.nl.

Overzicht van onze leden

Op de kaart staan onze leden vermeld. Klik op een bolletje om meer informatie te krijgen over het desbetreffende bedrijf.

OVERZICHT LEDEN
Maps